Nicolai fra https://nicolaiteglskov.dk har lavet et gratis videokursus i Facebookannoncering. Kurset kan gennemføres på under en time, og viser dig trin for trin: 1. Hvad Facebook Business Manager er, og hvordan du opsætter det 2. Hvad en Facebook Pixel er, og hvordan du indsætter den på dit website 3. Hvordan du kan kontrollere opsætningen af din Facebookpixel og se, hvilke data Facebook modtager 4. Hvordan du kan oprette og gemme brugerdefinerede målgrupper og hvordan du kan lave målgrupper baseret på handlinger på dit website 5. Hvordan du vælger den rette type kampagne, og hvad annoncesæt er 6. Hvordan du opretter din første annonce 7. Hvordan du målretter annoncer mod tidligere websitebesøgende med retargeting annoncer 8. Hvordan du som webshop kan lave dynamiske retargeting annoncer 9. Hvordan du måler på effekten af dine kampagner, måler ROAS osv. Kurset er tilgængeligt for alle, og der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage. Du finder kurset her: https://www.nemprogrammering.dk/wp/facebook-kursus/


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind