Hos Right People Group har vi udgivet en e-bog, der gennem 10 kapitler guider dig til succes som IT-freelancer. E-bogen, ”Bliv en succesfuld IT-freelancer”, henvender sig til både nuværende og kommende freelance konsulenter, der alle ønsker sparring og inspiration. Derfor er e-bogen spækket med tips og tricks med alt lige fra, hvordan du laver dit CV, til hvordan du lander store og længerevarende projekter. Så uanset om du allerede er selvstændig konsulent eller overvejer at blive det, er vi sikre på, at bogen kan bidrage med viden og input. For vi må bare indse det; flere og flere virksomheder efterspørger selvstændige konsulenter, der har særlig ekspertiseviden indenfor et givent fagområde. Det betyder selvfølgelig også øget konkurrence blandt selvstændige konsulenter. Derfor er det også vigtigere end nogensinde for selvstændige konsulenter at skille sig ud fra mængden. Men frygt ej! Med vores e-bog klæder vi dig godt på til en tilværelse som IT-freelancer, og du vil blive klogere på, hvordan du får succes. Vi arbejder til dagligt med selvstændige konsulenter, og har gjort det i mange år. Derfor ved vi også, hvad virksomheder efterspørger og forventer, når de hyrer freelancere til diverse projekter. Vi ser det som en fornem opgave at rådgive og hjælpe freelancere, der har et ønske om at blive endnu skarpere indenfor sit felt. Her hjælper vores e-bog dig ét skridt tættere på at lande dit næste drømme projekt. Hos Right People Group lever vi af at matche de bedste IT-konsulenter med virksomheder. Derfor har vi over årene opnået stor erfaring med selvstændige konsulenter og freelancere. Vil du vide mere om os, kan du læse mere på vores website. Er du interesseret i e-bogen, har du mulighed for at hente e-bogen lige her.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind