Hos Right People Group har vi udgivet en e-bog, der gennem 10 kapitler guider dig til succes som IT-freelancer. E-bogen, ”Bliv en succesfuld IT-freelancer”, henvender sig til både nuværende og kommende freelance konsulenter, der alle ønsker sparring og inspiration. Derfor er e-bogen spækket med tips og tricks med alt lige fra, hvordan du laver dit CV, til hvordan du lander store og længerevarende projekter. Så uanset om du allerede er selvstændig konsulent eller overvejer at blive det, er vi sikre på, at bogen kan bidrage med viden og input.

For vi må bare indse det; flere og flere virksomheder efterspørger selvstændige konsulenter, der har særlig ekspertiseviden indenfor et givent fagområde. Det betyder selvfølgelig også øget konkurrence blandt selvstændige …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.