Iværksætteren hos psykolog

Iværksætteri er hot som aldrig før, og alle fra private til folketing og ministre hylder iværksætterne som morgendagens erhvervsrockstjerner! Og med rette – iværksætteri er på mange måde motoren i et sundt samfund og berigende liv. Men iværksættertilværelsen har også sine skyggesider – og dem hører vi meget sjældnere om.

Jeg ser ofte iværksættere i min psykologpraksis, og jeg ser i den sammenhæng nogle udfordringer, som går igen for mange iværksættere – men som tilsyneladende ikke er en del af en branchemæssig, åben debat. Og det er en skam – for det betyder at alt for mange bøvler i alvorlig grad med udfordringer, som kunne afhjælpes gennem andres støtte og erfaringer.

Overordnet set falder de udfordringer, som iværksætterne bringer op i min praksis, i tre kategorier:

1. Hvem sætter rammerne for mig, når det er mig, der sætter rammerne?
2. Virksomheden vokser – vokser jeg som leder med?
3. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.