Ego vs arrogance i det professionelle salg

Da det argentinske landshold i fodbold for nyligt tabte deres sidste kamp og røg ud af VM, hørte man flere kommentarer der sagde: ”Nu kan de arrogante argentinere godt rejse hjem til Argentina”. Mange har tænkt på det argentinske hold som værende arrogante og med et ego der der næsten ikke var plads til i spillerbussen.

Men hvordan er det nu med den der arrogance? Og er der egentlig forskel på at have et stort ego – og så at være arrogant? Der er faktisk stor forskel på de to udtryk, i alt fald hvis man spørger salgschef og mangeårig salgscoach Jannich fra virksomheden Phoner2Support.

Argentinerne er et folkefærd med store armbevægelser, kan man sige, og som godt kan lide at gøre sig synlige. De har tro på sig selv og kender absolut ikke til nogen form for jantelov der begrænse den tro. De har altid været et folk der har kunnet klare sig selv – også selv om landet Argentina har haft det svært økonomisk. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.