Det engelske brand Gtech, der på få år har erobret en god bid af det engelske marked for ledningsfri haveredskaber, støvsugere og elcykler, lanceres nu i Danmark. 50 af Gtechs produkter, der er kendetegnet ved brugervenlighed, lang batterilevetid og solid kvalitet til fornuftige priser sælges allerede i webshoppen Gtech-shop.dk, og som noget enestående indenfor dansk internethandel gives der 30 dages fuld returret.

– Er man ikke tilfreds, får man pengene tilbage, også selv om man har brugt produktet. Måske derfor scorer Gtech 9,3 ud af 10 mulige point på Trustpilot. Forbrugerne er i hvert fald vilde med Gtechs produkter. Der er solgt 22 millioner enheder, og Gtech omsætter nu for 1,1 milliarder kroner om året, fortæller direktør Morten Agerbæk fra Nellemann & Drewsen i Aarhus, der efter at have fået agenturet nu går efter en stor luns af det danske og så det nordiske marked. Alene i Danmark sælges der Ikke færre end 400.000 støvsugere om året, så …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.