Næsten uanset, hvilken branche du arbejder i, så kan din erhvervsbeklædning være afgørende for din funktion, din troværdighed og ikke mindst for din egen ydeevne. Se mere om valg af professionel erhvervsbeklædning til alle brancher her.

Du ved, hvor vigtigt det er, at dit arbejdstøj og erhvervsbeklædning:
– Sidder godt på kroppen – komfort
– Holder dig varm eller kold – temperaturregulering
– Har den rette funktion – lommer, ekstra polstring
– Kan holde til det daglige slid – slidstyrke, fleksibilitet
– Signalerer det rigtige – branche, autoritet, kvalitet

De små detaljer har ofte afgørende betydning for, hvor længe din erhvervsbeklædning holder mht. kvalitet og hvordan andre opfatter dig – det betyder noget, at du ser pæn og professionel ud i din fremtoning. Det giver ofte et bedre indtryk på andre end, hvis du fremstår i slidt og beskidt tøj.

Kvalitet betaler sig. Der er en lang række parametre, som du betaler for, hvis du skal have ordentlig erhvervsbeklædning. De helt store mærker har ofte en lidt dyrere pris, men de penge er hurtigt tjent hjem, da de professionelle mærker har gennemtestet deres produkter på såvel slidstyrke, pasform, materialer og komfort.

Når du leder efter professionel erhvervsbeklædning, så bør du gå efter professionelle mærker. Måske kan du finde mærker, der både er billigere og ser flotte ud, men efter ganske kort tid må du måske konstatere, at kvaliteten ikke holder.

Sørg for at gå efter kendte modeller. Der er en grund til, at mange af de store producenter indenfor erhvervsbeklædning producerer den samme model af eksempelvis en sikkerhedssko år efter år. De finpudser, justerer, forbedrer og optimerer konstant deres produkter, hvis de ikke lever op til forbrugerens forventninger og til de foreskrevne certificeringer på området. En sikkerhedssko-model ville eksempelvis ikke være på markedet år efter år, hvis den ikke levede op til kvalitet og sikkerhed hos forbrugeren.

Vil du have den bedste kvalitet, så gå efter de bedste mærker. Ja de koster en smule mere, men produktet holder ofte langt flere år end de billigere kopivarer. Find en leverandør, der kan give dig det hele: Sikkerhedssko, sikkerhedsbukser, arbejdsjakker, polo shirts, arbejdstrøjer – ja alt, hvad du har behov for indenfor erhvervsbeklædning.

Hold dig til kendte og gennemtestede mærker som:
– Helly Hansen
– Kansas
– Mascot
– Workzone
– Snickers
– Blåkläder
– Airtox
– HKSDK
– Carharrt
– F. Engel

Der er en rigtig god grund til, at disse mærker er kendte og anerkendte ikke bare i Danmark, men i store dele af verden. Kvalitet betaler sig og med førende producenter, der konstant forbedrer deres produkter indenfor professionel erhvervsbeklædning, så er der dømt komfort, pasform, slidstyrke og funktionalitet ud over det sædvanlige.

Når du køber sikkerhedssko, så skal du fx være opmærksom på:
– Bred eller almindelig pasform
– Sikkerhed eller ikke sikkerhedssko
– Tå-beskyttelse
– Fleksibilitet i såler
– Stødabsorbering
– Skoens vægt
– ESD-funktion

Der er mange ting at være opmærksom på, når det gælder erhvervsbeklædning. Det samme er tilfældet med arbejdstøjet. Er der ekstra polstring på knæene? Har dine arbejdssokker svedtransporterende egenskaber?

Holder du dig til de kendte og mest anerkendte professionelle mærker indenfor erhvervsbeklædning, så finder du helt sikkert noget af den bedste form for erhvervsbeklædning på markedet, så du er sikret god pasform, funktionalitet, slidstyrke og komfort.