Næsten uanset, hvilken branche du arbejder i, så kan din erhvervsbeklædning være afgørende for din funktion, din troværdighed og ikke mindst for din egen ydeevne. Se mere om valg af professionel erhvervsbeklædning til alle brancher her. Du ved, hvor vigtigt det er, at dit arbejdstøj og erhvervsbeklædning: – Sidder godt på kroppen – komfort – Holder dig varm eller kold – temperaturregulering – Har den rette funktion – lommer, ekstra polstring – Kan holde til det daglige slid – slidstyrke, fleksibilitet – Signalerer det rigtige – branche, autoritet, kvalitet De små detaljer har ofte afgørende betydning for, hvor længe din erhvervsbeklædning holder mht. kvalitet og hvordan andre opfatter dig – det betyder noget, at du ser pæn og professionel ud i din fremtoning. Det giver ofte et bedre indtryk på andre end, hvis du fremstår i slidt og beskidt tøj. Kvalitet betaler sig. Der er en lang række parametre, som du betaler for, hvis du skal have ordentlig erhvervsbeklædning. De helt store mærker har ofte en lidt dyrere pris, men de penge er hurtigt tjent hjem, da de professionelle mærker har gennemtestet deres produkter på såvel slidstyrke, pasform, materialer og komfort. Når du leder efter professionel erhvervsbeklædning, så bør du gå efter professionelle mærker. Måske kan du finde mærker, der både er billigere og ser flotte ud, men efter ganske kort tid må du måske konstatere, at kvaliteten ikke holder. Sørg for at gå efter kendte modeller. Der er en grund til, at mange af de store producenter indenfor erhvervsbeklædning producerer den samme model af eksempelvis en sikkerhedssko år efter år. De finpudser, justerer, forbedrer og optimerer konstant deres produkter, hvis de ikke lever op til forbrugerens forventninger og til de foreskrevne certificeringer på området. En sikkerhedssko-model ville eksempelvis ikke være på markedet år efter år, hvis den ikke levede


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind