I dag er en hurtig internetforbindelse en selvfølge i det meste af verden.
Danmark indtager i dag en 12. plads, når det kommer til lande med det hurtigste internet i verden, hvor det blandt andet er Sydkorea, Japan og Hong Kong, der tager føringen. I nutidens teknologiske samfund fylder internettet mere og mere for os mennesker, og vi bruger internettet til alt lige fra søgemaskiner, når vi skal have stillet vores shoppelyst både dag og nat, og til netbanker, der sørger for, at vi kan administrere vores penge hurtigt og nemt.

Vil du være iværksætter? Start med en god internetforbindelse
Tranum er isoleret set den by i Danmark, der giver deres indbyggere den bedste internetforbindelse. Faktisk er internetforbindelsen lige så god, som den er hos Google i Kansas City, og indbyggerne i den lille nordjyske by kan få op til 1 Gbit, hvilket er over dobbelt så meget som resten af landet.

For to iværksættere i Tranum, havde det formentlig ikke være muligt at starte …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.