En undersøgelse fra Videnscenter for Arbejdsmiljø viser, at arbejdet er den hyppigste årsag til stress. Undersøgelsen viser også, at hver syvende dansker føler sig stress ofte eller hele tiden.

Alle mennesker støder på forskellige udfordringer gennem deres liv. Mange af udfordringerne kan man ofte klare selv, eller med hjælp fra venner og familie. I nogle tilfælde kan man dog have brug for ekstra hjælp til at håndtere, komme igennem og komme over sine udfordring.

Men – det er heller ikke altid, at man ved, hvorfor man føler sig ved siden af sig selv. For nogle mennesker er det svært at beskrive, hvad det er de vil have psykologhjælp til, da de ikke selv ved, hvad der foregår med dem. Måske føler man, at man sidder fast, eller at man ikke rigtigt er sig selv.

I andre tilfælde kan udfordringen være meget tydelig for én. Det kan være, at man er mere stresset end normalt. Måske er man under stort press på arbejdet, eller presset pga forhold på …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.