Som iværksætter vil man på det ene eller andet tidspunkt blive mødt af en række udfordringer, som kræver mod og troen på egne evner og sin ide. En sådan udfordring stod jeg over for sidste år, hvor jeg ikke vidste, om jeg turde låne penge til at udvide mit varelager.

Sagen var den, at jeg skulle låne omkring 500.000 kr. til at opkøbe en konkurrents varelager med ganske fine og nye varer – problemet var bare, om jeg kunne få det solgt, inden “orkanen” Amazon kom buldrende.

Jeg driver en mellemstor webshop inden for tekstilbranchen, og jeg må ærligt erkende, at Amazons snarlige indtog gjorde mig en anelse nervøs ved tanken om at skulle optage dette lån nu og her.

Endte med et lån

Jeg besluttede mig heldigvis for at optage et lån her og nu, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Varelageret er stort set solgt med en ganske god fortjeneste, og lånet blev betalt ud allerede 3 måneder efter, at jeg optog det.

Om jeg stadig er nervøs for Amazon? Ja, Amazon gør mig lidt nervøs, til trods for at de endnu ikke er kommet til landet. Kunne jeg finde på at låne penge igen i forbindelse med min webshop? Ja, men jeg vil vente og se effekten af Amazons indtog i Danmark.

Held og lykke med din forretning