Som iværksætter vil man på det ene eller andet tidspunkt blive mødt af en række udfordringer, som kræver mod og troen på egne evner og sin ide. En sådan udfordring stod jeg over for sidste år, hvor jeg ikke vidste, om jeg turde låne penge til at udvide mit varelager.

Sagen var den, at jeg skulle låne omkring 500.000 kr. til at opkøbe en konkurrents varelager med ganske fine og nye varer – problemet var bare, om jeg kunne få det solgt, inden “orkanen” Amazon kom buldrende.

Jeg driver en mellemstor webshop inden for tekstilbranchen, og jeg må ærligt erkende, at Amazons snarlige indtog gjorde mig en anelse nervøs ved tanken om at skulle optage dette lån nu og her.

Endte med et lån

Jeg besluttede mig heldigvis for at optage et lån her og nu, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Varelageret er stort set solgt med en ganske god fortjeneste, og lånet blev betalt ud allerede 3 måneder efter, at jeg optog …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.