Vejen til en moderne arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan samarbejde, dele og kommunikere på tværs af generationer, uddannelser og arbejdsområde, ligger i at turde satse på at gå nye veje og i skyen.

Mange arbejdspladser bliver bygget op fra bunden af som knopskydning. Der etableres hjemmeside, telefoni, betalingssystemer, bogholderisystem og så videre, én løsning efter den anden. Og pludselig står firmaet eller organisationen med en bunke systemer, der ikke taler sammen, og som de forskellige generationer og fagligheder kun delvist kan finde ud af at bruge – eller ønsker at bruge. De unge vil måske helst kommunikere med Messenger, WhatsApp og andre chatbaserede tjenester, de ældre måske med e-mails og på møder med faste dagsordener. Ny viden fortæller også, at 56 procent af medarbejderne sender e-mails, inden de ”rigtigt” er mødt på arbejde, 73 procent gør det efter arbejdstids ophør og 37 procent arbejder fra mere end tre steder. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.