Bagerikoncernen Smartbake har indgået et strategisk samarbejde med RetNemt Måltidskasser om at levere produkter til private husholdninger.

Smartbake Bakery Group har taget endnu et skridt i det påbegyndte strategiskifte. Efter først at have købt den økologiske brødproducent Faber Brød, der leverer til en lang række hoteller, restauranter og cafeer i København, overlader Smartbake nu salget til private husholdninger til RetNemt Måltidskasser. Den nye aftale betyder nemlig ikke alene, at RetNemt Måltidskasser fremover kan sælge Smartbakes produkter, men også at Smartbake lukker ned for sit eget direkte salg til private forbrugere. RetNemt Måltidskasser er en af Danmarks største leverandører af måltidskasser, og der er store forventninger til det kommende samarbejde, som træder i kraft allerede i august.

– Vi har over de sidste seks måneder arbejdet på at komme ind på måltidskassemarkedet, og allerede efter første møde med RetNemt var der ingen tvivl …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.