5 hardcore affiliate marketers har skabt sig et mål for en fælles julefrokost: Las Vegas All Inclusive. Julefrokosten skal betales af deres fælles affiliateprojekt Din-Bil.dk. Her er artiklen om hvordan projektet opstod, og hvordan du selv kan lave et tilsvarende projekt.

I sommeren 2017 mødtes 5 affiliate marketers i en nydannet affiliate netværksgruppe. Navnene på de 5 affiliate marketers var Kim Jørgensen, Kim Fredtoft, Alexander Rosenborg, Jonas Olsen og Laust Kehlet (undertegnede selv). Gruppens medlemmer havde to strukturelle faktorer til fælles: 1) De var alle medlemmer af forummet Marketers.dk og 2) De boede alle sammen på Sjælland. Men hvad skulle der til, og hvad var vigtigt for gruppens succes.

Hvordan opstod netværksgruppen?

Hvordan laver du en netværksgruppe? For vores vedkommende var der to ting, der var helt fundamentale: 1) En fælles interesse om affiliate marketing og 2) Muligheden for at møde …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.