Spar hvor du kan

Hvis du har en brændende lyst til at springe ud i livet som selvstændig, så skal du ikke holde dig til tilbage bare fordi bankbogen ikke helt er til det. Livet som iværksætter kan nemlig også leves på budget.

Hvis du er træt af at være underlagt din chefs befalinger og retningslinjerne på din arbejdsplads, så bør du tage chancen og gå egne veje. Det kræver selvfølgelig energi, gåpåmod og viljestyrke, at nå fra tanke til virkelighed, men pengene bør ikke stoppe dig.

Blod, sved og tårer

Hvis du gerne vil være selvstændig kan du ligeså godt indstille dig på, at skulle bruge meget tid på din virksomhed. Det er dog ikke tiden, der holder folk tilbage, men det økonomiske råderum. Det økonomiske aspekt i at stifte virksomhed kan holde nogle iværksættere tilbage fra at etablere en ny virksomhed.

Iværksætter-mediet The Entrepeneur har lavet en liste over hvordan man skaber en forretning fra bunden, samtidig med at man bevarer en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.