Rejseguiden Travel-Guides.dk udgav for nylig en artikel om flyforsinkelser. I den forbindelse kontaktede Travel-Guides.dk de største flyselskaber, der rejser fra danske lufthavne. Travel-Guides spurgte om et simpelt spørgsmål:

Hvor stor en andel af rejsende får tilkendt kompensation uden at skulle gå igennem retssager?

Kun 4 ud af 10 selskaber valgte at svare. Af de 4 selskaber nægtede alle selskaber at bidrage til synlighed i en af flybranchens dunkleste afkroge. Kun Norwegian kunne fortælle, at de i 2017 havde betalt omkring 400 millioner kr i kompensation til forsinkede flyrejsende.

Læs mere i artiklen her:

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag