Overvejer du også at starte egen virksomhed? Hvis ja, så er det som udgangspunkt væsentligt at vide hvilken selskabsform, der passer bedst til dine behov. I dette indlæg ser vi nærmere på fordelene og ulemperne ved at stifte et iværksætterselskab.

Skåret helt ind til benet er et iværksætterselskab i praksis et anpartsselskab, der er i gang med at opbygge sin kapital. Bortset fra kravet om en startkapital på 50.000 kroner for at stifte et anpartsselskab, er iværksætterselskabet underlagt og omfattet af de samme krav, der gælder for anpartsselskaber.

Hvorfor bør jeg så stifte et iværksætterselskab?

At stifte et iværksætterselskab kan være en yderst fordelagtig mulighed for iværksættere, der gerne vil drive virksomhed i selskabsform, men som ikke kan fremskaffe den nødvendige kapital der kræves ved stiftelse af et anpartsselskab.

Iværksætterselskabet vil som udgangspunkt egne sige bedst til virksomheder, hvor kapitalgrundlaget ikke er afgørende, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.