Skanderborg revision får nye naboer den 1. august 2018 på Godthåbsvej 29.

Som revisor for iværksætter er det en drøm, at der lige om lidt flytter 30-35 nye virksomheder ind på Godthåbsvej.
Det bliver spændende at følge udviklingen og vi er indbudt til at deltage i sparring med de nye virksomheder.

Kontakt oplysninger – Ring eller skriv til Anni!

Anni Schmidt Pedersen
asp@vexter.nu
2829 6127

Læs med om VEXTER på deres hjemmeside vexter.nu.

Velkommen til VEXTER
Vi giver dig alt det, du har brug for, som selvstændig eller nystartet iværksætter.

Lækre kontorfaciliteter, gratis advokatbistand, business coaching, professionel virksomhedsrådgivning, masterclasses, adgang til kapitalformidler (partner hos Danish Business Angels), in-house netværksformidler samt adgang til og rådgivning hos en revisor. Alt det får du gratis, når du er en del af VEXTER.

VEXTER er et koncept, der er målrettet små virksomheder, iværksættere og start-ups, der vil være en del af et miljø, der understøtter vækst, samarbejde og udvikling. Som en del af VEXTER bliver du en del af et sted og et koncept, der giver dig alt det, du har brug for, for hurtigere at få succes.