Først lad mig understrege at du ikke bare skal lave en webshop for at lave en webshop. Det virker kun i længden hvis du beskæftiger dig med noget hvor du faktisk har en reel interesse. Til gengæld vil det netop være interessen der gør at du får lyst til at fortsætte.

Du skal afsætte en del tid for der skal skrives en masse tekst og der skal oprettes dine produkter.

For at komme i gang skal du have et domæne og et webhotel. Det findes der rigeligt med muligheder for. Jeg benytter mig af Unoeuro. Dette koster lidt for at komme i gang, men det er virkeligt billigt i forhold til hvis du skulle lave en fysisk butik med leje indtægter.

Installer en webshop. Jeg har brugt WordPress – Unoeuro har 1-kliks wordpress installation. Når det er installeret, skal du finde pluginnet Woocommerce og Temaet Storefront. (Guides er der talrige af på Google)

Du skal have hentet yderligere plugins (programmer) for at få den til at spille maks.
Skal du sende det du sælger, skal du …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.