Først lad mig understrege at du ikke bare skal lave en webshop for at lave en webshop. Det virker kun i længden hvis du beskæftiger dig med noget hvor du faktisk har en reel interesse. Til gengæld vil det netop være interessen der gør at du får lyst til at fortsætte.

Du skal afsætte en del tid for der skal skrives en masse tekst og der skal oprettes dine produkter.

For at komme i gang skal du have et domæne og et webhotel. Det findes der rigeligt med muligheder for. Jeg benytter mig af Unoeuro. Dette koster lidt for at komme i gang, men det er virkeligt billigt i forhold til hvis du skulle lave en fysisk butik med leje indtægter.

Installer en webshop. Jeg har brugt WordPress – Unoeuro har 1-kliks wordpress installation. Når det er installeret, skal du finde pluginnet Woocommerce og Temaet Storefront. (Guides er der talrige af på Google)

Du skal have hentet yderligere plugins (programmer) for at få den til at spille maks.
Skal du sende det du sælger, skal du have “pakkelabels.dk”
“w3 total cache” er et must for din hastighed på hjemmesiden.

Du skal have en betalingsterminal – Her bruger jeg Quickpay / Clearhaus

Yoast Seo til søgemaskineoptimering.

Det er de mest basale ting… Hent nogle guides på nettet til de ting du har spørgsmål til… Brug Amino.dk (Iværksætterfora) hvis du har spørgsmål hen ad vejen – Det har du helt sikkert.

Så er det bare at indtaste dine produkter og få det hele til at spilde.. Det tager lidt tid at sætte op, men det kan faktisk gøres uden at man har den helt store erfaring med WordPress. Wupti så har du en webshop