Sammenligningstjeneste for alverdens online ydelser, det må være vejen frem! Til trods for at internettet har gjort det nemmere for os forbrugere at sammenligne priser, så tager det altså bare for lang tid at surfe nettet rundt. Der findes allerede fine sammenligningstjenester på nettet, men ikke én eneste der samler det hele – og hvorfor ikke? Hvis jeg vil låne penge nu, så vil jeg kunne bruge den samme hjemmeside, som hvis jeg skal bruge en ny forsikring eller tandlæge – igen for at spare tid. I øvrigt er der kæmpe forskel på renter og gebyrer, når vi snakker lån. Hvorfor findes der ikke bedre hjemmesider med sammenligning og oversigt over lån? Det samme med forsikringer, hvor der er mindst lige så store prisforskelle? Nogen med de rette kompetencer burde få søsat en ordentlig og gedigen hjemmeside med sammenligning af alverdens ydelser, tak!


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind