Virksomheden GoAppified har indgået et samarbejde med Nets for at tilbyde kunderne flere betalingsmuligheder. GoAppifieds egenudviklede terminaler understøtter nu også betalinger med Dankort.

For at tilgodese de danskere, der gerne vil betale med Dankort, har fintech-virksomheden GoAppified indgået et samarbejde med Nets. GoAppifieds terminaler, der blandt andet anvendes flittigt i hotel- og restaurationsbranchen og detailhandlen, kan dermed også tage imod Dankort. Søren Jensen, CEO i GoAppified, ser store perspektiver i at kunne tilbyde forbrugerne endnu flere betalingsmuligheder.

– Vi har i den seneste tid oplevet en stigende efterspørgsel fra vores kunder om at tage imod betalinger med Dankort. Vi er derfor glade for og stolte af nu at kunne tilbyde dette. Vi har haft et rigtig fornuftigt forløb med Nets og aftalen betyder, at vi kan yde en bedre service, og vores kunder kan tage imod alle former for betaling på vores kassesystemer og betalingsterminaler. Og det …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.