Da min kone begyndte at sælge egen produceret kunsthåndværk og brugskunst blev vi opmærksom på, at det ikke er nemt eller billigt med stregkoder, hvis ikke man er den helt store producent men blot skal bruge et begrænset antal numre.
En erfaring der nok ikke er ukendt for mange iværksættere og mindre virksomheder, når de vil have deres produkter på markedet.

Samtidig mødte vi den internationale direktør fra International Barcodes fra New Zealand i Tyskland og en ven der lige havde startet Barcodes Deutschland og efter nærmere overvejelser fandt vi, at det måtte være tid til at opstarte Stregkoder Danmark.

I begyndelsen af 2018 har jeg så været med til at opstarte en dansk virsomhed, der ud fra Barcodes International Ltd og International Barcodes Network sælger stregkoder, som kan bestilles stykvis, med det formål at gøre det nemmere for iværksættere og mindre virsomheder at komme på markedet med deres produkter til en rimelig pris.

Hvis man kun sælger …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.