Optimismen er stor i iværksætteriet, der i øjeblikket buldrer derudaf. Få advokatens bedste råd til, hvad du bør overveje, hvis du er på vej til at slippe den indre iværksætter løs.

Det er nemt at oprette en virksomhed. Har du blot en enkelt krone at skyde ind som startkapital, kan du kan stifte et iværksætterselskab. Succes er meget sværere at opnå. Ifølge advokat Kasper Stjernegaard kan en række enkle råd i opstartsfasen hjælpe dig til at undgå problemer med forretningen på længere sigt. Til daglig hjælper han iværksættere med juridisk rådgivning gennem blandt andet Haderslev Erhvervsråd og et iværksætterforum hos Business Kolding,

– Der er i øjeblikket stor optimisme at spore blandt nye iværksættere, og folk har mod på at gå i gang. Når den gode idé trænger sig på, eller fokus er skarpt rettet på at udvikle konceptet eller forretningen, glemmer mange dog at overveje en række juridiske forhold, der kan volde problemer hen ad vejen, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.