I disse tider er det nærmest blevet på mode at være iværksætter. Den største grund til det er sket i takt med den eksponentielle vækst af teknologien – og ikke mindst internettet – da det nu er langt nemmere at starte sin egen virksomhed online. Dog er størstedelen af iværksættere i Danmark stadig mænd, og er der derfor mangel på kvindelige iværksættere.

Kvinder og mænd er fundamentalt anderledes, og derfor vil det kun gavne det danske iværksættermiljø, at vi også får nogle kvindelige perspektiver på, hvordan forretninger skal drives. Fordelene ved at drive sin egen virksomhed, specielt på nettet, er mange. Her får du et kort overblik over nogle af de store fordele du vil få, ved at starte din egen virksomhed i dag.

Lev af det du elsker

Hvis du har en hobby du brænder for, og som du er god til, har det aldrig været nemmere at tjene penge på det. Hvis du for eksempel godt kan lide at male, kan du sælge dine malerier og billeder online.

Når du som selvstændig iværksætter driver en online virksomhed, kan du arbejde hvornår du har lyst, og hvor henne du har lyst. Du planlægger selv din arbejdsdag. Hvis du derfor har børn, kan du arbejde hjemmefra, når det passer dig bedst.

At starte sin egen virksomhed kræver dog en del viden, da der er mange praktiske ting man skal have styr på. Dog kan du finde rigtig meget hjælp online, da der findes utallige ressourcer, til at hjælpe iværksættere i gang med at starte en virksomhed.