I disse tider er det nærmest blevet på mode at være iværksætter. Den største grund til det er sket i takt med den eksponentielle vækst af teknologien – og ikke mindst internettet – da det nu er langt nemmere at starte sin egen virksomhed online. Dog er størstedelen af iværksættere i Danmark stadig mænd, og er der derfor mangel på kvindelige iværksættere.

Kvinder og mænd er fundamentalt anderledes, og derfor vil det kun gavne det danske iværksættermiljø, at vi også får nogle kvindelige perspektiver på, hvordan forretninger skal drives. Fordelene ved at drive sin egen virksomhed, specielt på nettet, er mange. Her får du et kort overblik over nogle af de store fordele du vil få, ved at starte din egen virksomhed i dag.

Lev af det du elsker

Hvis du har en hobby du brænder for, og som du er god til, har det aldrig været nemmere at tjene penge på det. Hvis du for eksempel godt kan lide at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.