Af Robert Reading, direktør hos CompuMark

Folkeafstemningen om Storbritanniens EU-medlemskab den 23. juni 2016, som startede den britiske skilsmisse, har i den grad påvirket erhvervslivet og økonomien. Og effekten af afstemningen og de efterfølgende “skilsmissesager” har ikke kun påvirket Europa. Brexit synes at påvirke alle. Selvom mange af virkningerne er langsigtede og endnu ikke er fuldt ud defineret, kan der allerede ses bivirkninger af Brexit. De er begyndt at filtrere gennem de britiske og europæiske lande og berører alle områder fra handel til rejse. Og det intellektuelle ejendomsmarked er ingen undtagelse.

Mens nogle industrier, som fx detailhandlen, hurtigt har kunnet mærke effekten af afstemningen (med prisstigninger fra den ene dag til den anden), har andre brancher været langsommere om at acceptere de ændringer, der kan komme. I øjeblikket er enhver virksomhed, der ønsker at drive og beskytte deres interesser i Storbritannien, EU eller begge, nødt til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.