Når man opsøger en psykolog, er det nok de færreste, som forbinder psykologen med en, som samtidig skal være forretningsorienteret. At være selvstændig i psykologbranchen er dog mindst lige så konkurrencepræget som i så mange andre brancher. Ikke desto mindre så har psykolog Emil Rask løftet opgaven med at skille sig ud fra mængden.

Der skal nogle klare valg og overvejelser til for at skille sig ud. De valg har Emil Rask truffet. I sine to år som selvstændig psykolog har Emil Rask sporet sig ind på en helt specifik niche. Han slår på at være en børnepsykolog i Aarhus med særlig viden om angst. Og han gør meget ud af at møde sine klienter i øjenhøjde. Det er et valg, som for ham har været det helt rette.

Hvordan det hele startede:

Allerede under sin studietid på Aarhus Universitet havde Emil Rask ry for, at være god til angstbehandling. I et af hans studiejobs med børn og unge blev han den, som alle de …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.