Har du også undret dig over hvorfor nogle mennesker opnår succes med deres iværksætteri, og andre ikke gør? Hvordan de opnår succes med deres bedrifter? Hvordan de holder sig til ilden, når de er ved at tabe modet? Få alle hemmelighederne i iværksætterpodcasten: The Beartalk Show.

Podcasten er den nye læringsplatform
Nogen vil kalde The Beartalk Show for en iværksætter podcast, andre vil mene at den kredser mere om selvudvikling, eller selv-optimering om man vil. Begge dele er lige sande, for podcastet formår gennem interviews med succesfulde mennesker, ikke bare at berette om deres succeshistorier, men også at få konkrete råd til mere succes, så lytterne kan blive inspirerede og implementere dem i deres eget liv og virke.

Som iværksætter er det vigtigt, at du bliver ved med at lære og lade dig inspirere. Der findes et væld af bøger, artikler og webinarer etc som er spækket med information. Men lige præcis podcast-formatet er som skræddersyet til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.