Har du også undret dig over hvorfor nogle mennesker opnår succes med deres iværksætteri, og andre ikke gør? Hvordan de opnår succes med deres bedrifter? Hvordan de holder sig til ilden, når de er ved at tabe modet? Få alle hemmelighederne i iværksætterpodcasten: The Beartalk Show.

Podcasten er den nye læringsplatform
Nogen vil kalde The Beartalk Show for en iværksætter podcast, andre vil mene at den kredser mere om selvudvikling, eller selv-optimering om man vil. Begge dele er lige sande, for podcastet formår gennem interviews med succesfulde mennesker, ikke bare at berette om deres succeshistorier, men også at få konkrete råd til mere succes, så lytterne kan blive inspirerede og implementere dem i deres eget liv og virke.

Som iværksætter er det vigtigt, at du bliver ved med at lære og lade dig inspirere. Der findes et væld af bøger, artikler og webinarer etc som er spækket med information. Men lige præcis podcast-formatet er som skræddersyet til den travle iværksætter. Formatet gør det muligt, at blive klogere og dygtigere samtidigt med, at du er på farten. Hvad end du står på løbebåndet, handler ind eller starter dagen i badet.

Mere fokus på skaberen, ikke virksomheden
Værten på, og skaberen af The Beartalk Show hedder Bjørn Vestergaard Barfoed. Han er en mand som brænder for, at hjælpe andre til at opnå succes. Formålet med podcastet er: ”at hjælpe iværksættere til at lykkedes”. Bjørn har ofte oplevet, at nye iværksættere mangler konkrete og brugbare strategier, og derfor risikere de at tabe deres potentiale på gulvet. Hvis det så lykkedes, mangler de ofte støtte til at lave den indre transformation som det kræver, at gå fra idé til 50 ansatte.
Det er derfor Bjørn har lavet The Beartalk Show; For at give konkrete strategier til iværksætteren. Men det handler ikke bare om businessudvikling. Bjørn har langt mere fokus på mennesket bag succesen. At lære af deres succeser og fejltrin. I sine interviews med succesfulde mennesker som Michelle Hviid, Thomas Bigum, Lars Tvede og Mads Faurholdt Jørgensen, går Bjørn på opdagelse i deres historie, professionelt såvelt som personligt og finder guldet som lytteren kan tage med sig videre.

Bjørn er selv iværksætter, samt tidligere professionel pokerspiller. I perioden som pokerspiller lærte han hvor vigtigt det er, ikke at stå i vejen for sine egne drømme. Denne læring lagde grundstenen for, at han efterfølgende stiftede digitalmarketing.dk. Her hjælper Bjørn firmaer med at opstarte og videreudvikle digitale forretninger. Han brænder for, at udvikle verden til et positivt og mere lykkeligt sted. Verden bliver mere og mere kompleks og derfor stræber han efter, at kunne hjælpe mennesker til, at gøre den nemmere at navigere i.

The Beartalk Show er ikke kun til og for iværksættere. Bjørn interviewer succesfulde mennesker indenfor alt fra skuespil og tv til iværksætteri og markedsføring. Man kan sige, at mennesket er sat før deres produkt. Der er noget for alle, hvad end du vil høre milliardærens hemmeligheder eller få konkrete tips til at opnå større lykke i din virksomhed gennem positiv psykologi.

Kontakt The Beartalk Show:
Bjørn Vestergaard Barfoed
29933331
www.barfoed.biz/podcasts
www.digitalmarketing.dk