Når din virksomhed når en hvis størrelse, bliver udgifterne til at printe hurtigt større. Hvis du ikke passer på, kan du hurtigt komme til at bruge et anseeligt beløb på at printe.

1. Køb din egen printer.
Det kan være fristende at falde i et tilbud på at lease en printer. Pas dog på med det. Du kommer hurtigt til at have en fast høj udgift på en service aftale, lige meget om du printer eller ej. Hvis du til gengæld begynder at printe meget, vil der derimod komme en ekstra afgift, da der kun indgår en vist antal print i prisen. Vi anbefaler derimod at købe en laserprinter, som er billigere i drift.

2. Køb kompatible toner.
Mange printere bliver fra producenterne solgt med tab, med en forventning om at tjene pengene hjem på dyre originale tonere. Man kan i stedet vælge at købe hos en side som BilligToner.dk, som har et stort udvalg af kompatible tonere. Kompatible tonere har det samme indhold, men kommer ikke i en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.