Traditionen tro fejrer FDIH hvert forår de e-handlere, som gør det lidt bedre end alle andre. Sjældent er så meget onlinetalent samlet et sted på dansk grund som til E-handelsprisen. Iværksætteren var til stede til dette års show. Her er reportagen fra aftenen og de virksomheder, du bør skue efter, hvis du beskæftiger dig med e-handel. E-handelsprisen er blevet et af de arrangementer, man ser frem til, hvis man bare er en lille smule interesseret i iværksætteri, e-handel og konverteringsoptimering. Ikke nok med at FDIH med Niels Ralund i spidsen i flere måneder op til arrangementet er mestrer i at skabe spænding og hype om, hvem der skal løbe med årets priser, så giver selve aftenen en tro på, at danske e-handlere er på vej ind i en ny æra. Arrangementet i sig selv er vokset år for år. Siden år 2000 er Danmarks bedste netbutikker og leverandører blevet kåret. I alt var 800 gæster placeret i Øksnehallen og klar til at fejre dette års vindere. I år havde erhvervsminister Brian Mikkelsen også fundet vej til festen og indtog talerstolen med rosende og anerkendende ord til de nominerede og fremmødte: ”Det er virksomheder som jer, der er med til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. I er helte. Derfor vil regeringen arbejde videre for, at I får endnu bedre vilkår, så I kan udnytte de mange nye muligheder,” sagde Brian Mikkelsen. Priser til de erfarne og de nye talenter I løbet af aftenen blev der uddelt priser til erfarne og nye talenter. Hovedprisen er Guldprisen, som er udvalgt af en jury og gives til Danmarks dygtigste netbutik. Dette års vinder var nemlig.com, som også var så heldige at løbe med prisen som Årets Bedste B2C-virksomhed med omsætning på over 50 mio. kr., og de kunne dermed hive to E-handelspriser


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind