Traditionen tro fejrer FDIH hvert forår de e-handlere, som gør det lidt bedre end alle andre. Sjældent er så meget onlinetalent samlet et sted på dansk grund som til E-handelsprisen. Iværksætteren var til stede til dette års show. Her er reportagen fra aftenen og de virksomheder, du bør skue efter, hvis du beskæftiger dig med e-handel.

E-handelsprisen er blevet et af de arrangementer, man ser frem til, hvis man bare er en lille smule interesseret i iværksætteri, e-handel og konverteringsoptimering. Ikke nok med at FDIH med Niels Ralund i spidsen i flere måneder op til arrangementet er mestrer i at skabe spænding og hype om, hvem der skal løbe med årets priser, så giver selve aftenen en tro på, at danske e-handlere er på vej ind i en ny æra.

Arrangementet i sig selv er vokset år for år. Siden år 2000 er Danmarks bedste netbutikker og leverandører blevet kåret. I alt var 800 …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.