Danske Bank vil til at tage ansvar. Deres nylancerede service +Impact samler tech-iværksættere og investorer, der arbejder for at fremme et eller flere af FN’s Verdensmål.

Af Alex Randrup

Mere end nogensinde før har virksomheder sat sejl for at fremme en positiv social og miljømæssig udvikling. Velkendt er det for de store corporate organisationer at have politikker og programmer, der tager sociale og miljømæssige hensyn.

I det senere år har impact-investeringer vundet frem, og jagten er for investorerne nu sat ind for at finde frem til nye virksomheder, hvor attraktive afkast går hånd i hånd med ønsket om at fremme en positiv eller miljømæssig udvikling.

Nordiske investorer har dog endnu ikke i større omfang fået øjnene op for investeringer i disse såkaldte impact-startups. Danske Bank tager initiativ og har derfor lanceret platformen +Impact, der skal samle det nordiske økosystem for impact startups.

Impact-startups er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.