Hvor? Hvordan? Hvad skal det koste? Der er for tiden megen diskussion om oprettelse af en erhvervskonto. Mange iværksættere finder det urimeligt, at de skal betale for at få en ”lovpligtig” erhvervskonto. 

En erhvervskonto vil altid være holdt helt separat fra den personlige økonomi. Det er et klart krav for alle selskaber som f.eks. IVS, ApS og A/S. Personlig virksomhed kan som nævnt benytte en personlig konto, som banken vil tilknytte CVR til. Det er klogt, hvis der er tale om en personlig konto med CVR tilknyttet, at have en særskilt konto til formålet, så man ikke sammenblander sin privat- og firmaøkonomi.

Det er også vigtigt at kunne afstemme bankregnskabet korrekt i den daglige bogføring.

Hvornår skal man have en personlig konto eller en erhvervskonto?

 1. Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

  Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

  Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

  Bliv en del af fællesskabet i dag

   

  Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.