Af Niels Agerup, direktør, Ase

Højt engagerede og loyale medarbejdere er nøglen til høj produktivitet, tilfredse kunder og en succesfuld forretning. Men varme følelser for arbejdspladsen er ingen selvfølge. Det kræver et fortroligt og tillidsfuldt rum mellem de ansatte og leder, hvis motivationen skal være i top.

Det er nemlig langt fra entydigt, hvad der giver den enkelte arbejdsglæde eller for den sags skyld, hvordan entusiasmen holdes ved lige. Det eneste sikre er, at du som leder ikke kan sætte lighedstegn mellem, hvad der driver dig og ditto dine medarbejdere.

Som leder er det derfor vigtigt at lære sit team at kende så godt, at du ved, hvordan de hver især reagerer følelsesmæssigt i forskellige situationer. Hvilke drømme har de, og hvad gør den enkelte glad eller ked af det. Tal sammen i hverdagen …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.