Iværksættere skal have adgang til den rette kapital på rette tidspunkt. Derfor har Vækstfonden øje mod at udvikle et finmasket net af finansielle løsninger i Danmark – og derfor fokuserer fonden først og fremmest på virksomhedens situation fremfor på finansielle produkter.

Danmark skal være et land, der kan fostre gode idéer.

Det er der bred politisk og samfundsmæssig opbakning til. Men hvordan bliver vi det? Hvis man spørger Vækstfonden, lyder svaret, at en væsentlig faktor for at blive dette er, at vores virksomheder har adgang til den type kapital, der passer til netop deres situation. Og det kan være meget forskelligt fra iværksætter til iværksætter.

Det er derfor, at Vækstfonden arbejder på at udvikle det danske økosystem for finansielle ydelser.

”Uanset hvilken situation din …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.