Danmark skal uddannes i digitalisering – det er budskabet fra Google Danmark, der sammen med Københavns Kommune har åbnet Det Digitale Læringshus på Nørrebro i København. Her skal alle, der vil oppe deres digitale evner, have mulighed for at stikke hovedet ind og blive klogere på, hvordan de styrker deres kompetencer online. Målet er, at der i alt skal uddannes 10.000 i læringshuset i løbet af det næste år.

Af  Cecilie Fuhlendorff

Dørene er slået op til Det Digitale Læringshus på Nørrebrogade. Her er planen, at der fremover vil blive afholdt kurser, MasterClasses og workshops, som skal hjælpe danskerne til at styrke deres digitale kompetencer. I huset bliver det muligt for alle i nærheden at komme forbi og lære om blandt andet SEO, digital annoncering, strategier på de sociale medier og meget …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.