Formand for Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme Claus Juhl må om nogen kunne finde rundt i junglen af tilbud til iværksættere i det offentlige erhvervsfremmesystem. I dag står han uden for bureaukratiet som selvstændig og har det seneste år gransket systemet udefra for at forenkle og gøre systemet efterspørgselsdrevet. Vi har sat Claus Juhl i stævne på Folkemødet og varmer her op med en opsamling på forløbet og det væsentligste fra den nye indgåede politiske aftale. Vi fortsætter debatten på Folkemødet i C27 lørdag klokken 15.15.

Af Alex Randrup

For mange iværksættere fremkommer Claus Juhl nok som et ubeskrevet blad. Dette på trods af, at Claus om nogen det sidste år har kæmpet iværksætternes kamp. Han har stået i spidsen og grænset det offentlige erhvervsfremmesystem og kæmpet for at finde huller og muligheder for bedre vejledning til landets små og mellemstore virksomheder. Tidligere har …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.