Ligestillingen i Norden er noget, vi normalt praler af – men en ny rapport udarbejdet af The Nordic Web for Danske Bank viser, at vi måske bør holde lidt igen. Det står nemlig skidt til, når det kommer investeringer i virksomheder startet af kvinder i Norden.

Af Cecilie Lundskov Fuhlendorff

Selvom vi i Norden har et godt ry for ligestilling mellem kønnene og at ligestillingen på mange områder har taget kvantespring, så er der nogle punkter, hvor vi halter bagefter –  særligt inden for iværksætteri. Danmark er det land i Norden, der har længst vej endnu at gå for at udligne uligheden mellem kønnene i forhold til investeringer i startups. Vi er nemlig det land, der har sværest ved at hive investeringer hjem, når en kvinde står i spidsen for et start-up. Det viser en ny rapport lavet af Nordic Web og Danske Bank, der er den første af slagsen og sætter fokus på ulighed mellem kønnene blandt investeringer i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.