På Folkemødet 2018 kan du møde Carla Cammilla Hjort. Hun er en iværksætter, der har skabt en forretning ud af sin passion – forkærligheden for de kreative discipliner. Magasinet Iværksætteren har mødt hende til en snak om, hvordan det hele startede, hendes konstruktive syn på kvinder i iværksætterbranchen og dengang hun tog ud at rejse og først kom hjem efter fire år.

Af Cecilie Fuhlendorff

Hun står bag det kreative innovationsstudie ArtRebels og innovationslaboratoriet SPACE10 og kunne aldrig i sit liv forestille sig ikke at være iværksætter. Carla Cammilla Hjort har med sin kreative tilgang til alt i livet skabt sine virksomheder, der står for at udvikle alt fra musikfestivaler til en mere bæredygtig livsstil med fokus på blandt andet boformer og design.

Forkærligheden for kreativitet og iværksætteri er noget, Carla Cammilla …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.