Måske er det ikke altid det, som virker allermest oplagt, når man skal starte en ny virksomhed. Man har masser at se til, man vil gerne spare penge, og så er det måske ikke så naturligt at tænke i grøn energi. Men faktisk er der al mulig grund til at tænke grønt, netop når man starter sin nye virksomhed, hvis man vil med på bølgen.

For flere og flere af de mennesker, man kommer til at samarbejde med, tænker naturligvis også grønt, og deres kunder kræver også i højere grad, at der er fokus på miljøet. Derfor er der al mulig grund til at fokusere på, hvordan man skåner miljøet, da det selvfølgelig sagtens kan betale sig på den lange bane.

Eksempelvis kan du bruge fødevaregodkendte plastposer til fisk, grønt eller kød, både når du handler privat og for virksomheden. Det er et bevis på, at der findes rigtig mange måder at skåne miljøet på, hvis man bare lige kigger …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.