Thomas har siden Kanel25års start solgt kanel, der svarer til bagning af 200.000 kanelsnegle eller 15.000 portioner risengrød. Nu har han gjort det endnu nemmere at fejre 25 års fødselsdag!

Thomas driver til dagligt Kanel25år, som han passer fra sine lokaler centralt placeret i Århus. Her har Thomas den seneste tid sendt rigtig mange kg af kanel afsted til en masse forventningsfulde mennesker, der har skulle fejre 25 års fødselsdag.

Selv siger Thomas, at han måske ikke sælge verdens mest sexede produkt, men at det er et produkt, der trods alt skaber en masse sjov og glæde omkring sig.

Vi arbejde med en tradition, der er både elsket og hadet over hele landet, hvilket kun gør tingene mere spænende at arbejde med. Det er især i nord og Sønderjylland, at traditionen for alvor lever, men generelt ser vi, at det meste af Jylland af godt med, når det kommer til fejring af 25 års fødselsdag med kanel. Vi har nogle enkelte bestillinger til Sjælland, men det er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.