Mange lægger en forretningsplan, når de starter ny virksomhed. Produktet eller serviceydelsen skal være tydeligt defineret, der skal være en strategi for markedsføring og salg. Og finansieringen bygger på et budget over økonomien i den nye virksomhed.

Men hvad så, når virksomheden begynder at trives, og der er for meget arbejde til, at du kan nå det hele? Her kan du få vores tips til rekruttering, når du står og skal bruge nye medarbejdere til din virksomhed.

Gør din virksomhed tiltrækkende, når du rekrutterer

Vækst i den nystartede virksomhed kan hurtigt blive bremset, hvis du har svært ved rekruttering af de rigtige medarbejdere til opgaverne. Faktisk opgiver mere end 10 procent af iværksætterne at rekruttere arbejdskraft. I stedet vælger de at outsource opgaver såsom regnskab og bogholderi.

Som iværksætter er det en god ide at forholde dig til, om du skal outsource dine ekstra arbejdsopgaver, eller om rekruttering af ekstra medarbejdere …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.