Nedtællingen til Folkemødet er begyndt, og vi ser frem til en række spændende debatter i Allinge. I år lancerer Dansk Iværksætter Forening, i samarbejde med Ase, IværksætterGaragen – vores nye platform under Folkemødet – hvor vi sætter fokus på fremtidens iværksætteri.

Kom forbi til en kop kaffe i garagen på Cirkuspladsen C27 og vær med når vi sætter emner som iværksætteri på skoleskemaet, iværksætteri i udkantsdanmark og kvindelige iværksættere til debat. Mød nogle af landets mest kendte iværksættere som Mads Peter Veiby, Toke Kruse og Carla Cammilla Hjort samt en række folketingspolitikere.

 

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.