Har du ikke sovet under en sten de seneste par år, så har du – med garanti – observeret, at der bliver handlet med kryptovaluta såsom Ethereum, Bitcoin og øvrige kryptovalutaer baseret på den revolutionerede Blockchain-teknologi. Der bør dog ikke herske tvivl om, at kryptovaluta har forårsaget en stor udvikling og skabt et grundlag for mere end blot dét.
Kryptovaluta har skabt et fundament for en lang række nye virksomheder og en helt ny branche. Derfor er det også en revolutionerende teknologi, der har lagt grunden for meget andet end blot trading. Der er skabt nye virksomheder, der på flere punkter arbejder med kryptovaluta, hvilket f.eks. inkluderer betalingsløsninger, betalingskort og online-wallets.
Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at kryptovaluta kommer til at være en stor del af fremtiden. Det er ikke blot noget, der bruges til at handle med, men derimod er det en teknologi, der kan vise sig …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.