Har du ikke sovet under en sten de seneste par år, så har du – med garanti – observeret, at der bliver handlet med kryptovaluta såsom Ethereum, Bitcoin og øvrige kryptovalutaer baseret på den revolutionerede Blockchain-teknologi. Der bør dog ikke herske tvivl om, at kryptovaluta har forårsaget en stor udvikling og skabt et grundlag for mere end blot dét.
Kryptovaluta har skabt et fundament for en lang række nye virksomheder og en helt ny branche. Derfor er det også en revolutionerende teknologi, der har lagt grunden for meget andet end blot trading. Der er skabt nye virksomheder, der på flere punkter arbejder med kryptovaluta, hvilket f.eks. inkluderer betalingsløsninger, betalingskort og online-wallets.
Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at kryptovaluta kommer til at være en stor del af fremtiden. Det er ikke blot noget, der bruges til at handle med, men derimod er det en teknologi, der kan vise sig at blive en stor del af din økonomi og dit daglige forbrug. Flere er tilmed begyndt at bevæge sig i denne retning – og hvad betyder det for iværksættere?
Er din forretning klar til kryptovalutaernes indtog?
I denne forbindelse bør det naturligvis understreges, at du som iværksætter også er nødsaget til at forberede dig og din egen virksomhed til kryptovalutaernes indtog. Eksempelvis er det ikke utænkeligt, at du vil være nødsaget til at skulle tage imod betaling i form af kryptovaluta inden for en relativt kort tidsperiode, hvis du ønsker at være med helt fremme.
Derfor er det også noget, du skal have fokus på. Det er ikke alle, der er den opfattelse, at de reelt set kommer til at skulle få brug for en løsning i denne retning. Kryptovaluta er dog et yderst fremadstormende felt i øjeblikket, og derfor er der også meget, der tyder på, at du skal sørge for at være forberedt på, at det kan ende med at få indflydelse på din virksomhed.
Det er dog i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du til dagligt driver enten en butik eller en netbutik. Der er nemlig flere og flere danskere, der går meget op i, at de kan få lov til at betale for deres varer med en form for kryptovaluta. Det er i dag allerede muligt at finde op til flere mulige betalingsløsninger, du kan integrere og dermed også bruge til betalingerne.
Hold fokus på de større kryptovalutaer
Allerede i dag er det muligt at finde et stort antal kryptovalutaer. Du kan derfor heller ikke understøtte dem alle. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for særligt at holde fokus på de største og mest kendte af slagsen. Som følge af dette, så er du også sikret, at det giver bedst mening for dig at holde fokus på disse, eftersom de fleste forbrugere også gør brug af disse.
I øjeblikket er det i særligt høj grad de tre store kryptovalutaer, du skal have fokus på. Det er selvfølgelig Ethereum, Litecoin samt Bitcoin, der er tale om her. Det er nemlig primært dem, der bruges af dem, der har interesse for kryptovaluta, men der er dog også personer, der gør brug af en række af de mindre digitale valutaer, men dog ikke i et nær så stort omfang.
Ovenstående skyldes også i høj grad, at der ikke er nogen infrastruktur eller betalingsløsninger, der gør det muligt for dig at betale med sådanne kryptovalutaer endnu. Der er langt fra løsninger, der tilbyder betaling med de store kryptovalutaer. Det giver naturligvis også bedst mening. Som iværksætter er det også dét, du bør holde din forretning på i denne retning.