Har du ikke sovet under en sten de seneste par år, så har du – med garanti – observeret, at der bliver handlet med kryptovaluta såsom Ethereum, Bitcoin og øvrige kryptovalutaer baseret på den revolutionerede Blockchain-teknologi. Der bør dog ikke herske tvivl om, at kryptovaluta har forårsaget en stor udvikling og skabt et grundlag for mere end blot dét. Kryptovaluta har skabt et fundament for en lang række nye virksomheder og en helt ny branche. Derfor er det også en revolutionerende teknologi, der har lagt grunden for meget andet end blot trading. Der er skabt nye virksomheder, der på flere punkter arbejder med kryptovaluta, hvilket f.eks. inkluderer betalingsløsninger, betalingskort og online-wallets. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at kryptovaluta kommer til at være en stor del af fremtiden. Det er ikke blot noget, der bruges til at handle med, men derimod er det en teknologi, der kan vise sig at blive en stor del af din økonomi og dit daglige forbrug. Flere er tilmed begyndt at bevæge sig i denne retning – og hvad betyder det for iværksættere? Er din forretning klar til kryptovalutaernes indtog? I denne forbindelse bør det naturligvis understreges, at du som iværksætter også er nødsaget til at forberede dig og din egen virksomhed til kryptovalutaernes indtog. Eksempelvis er det ikke utænkeligt, at du vil være nødsaget til at skulle tage imod betaling i form af kryptovaluta inden for en relativt kort tidsperiode, hvis du ønsker at være med helt fremme. Derfor er det også noget, du skal have fokus på. Det er ikke alle, der er den opfattelse, at de reelt set kommer til at skulle få brug for en løsning i denne retning. Kryptovaluta er dog et yderst fremadstormende felt i øjeblikket, og derfor er der også meget, der tyder på, at


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind