Et SSL certifikat er noget, som enhver hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både for deres egen og for deres kunders sikkerheds skyld. Alle virksomheder med en online tilstedeværelse har et ansvar overfor deres kunder om at holde deres informationer sikre. Der er mange måder at gøre det på, men alle metoder har det tilfælles, at de er designet til at give den sikkerhed, der er nødvendig i en digital verden.

En af de mest populære måder at sikre sine kunders oplysninger på er via SSL certifikater. SSL krypterer webtrafikken og giver brugerne et tydeligt og visuelt bevis for, at din hjemmeside er sikker at besøge og fx handle på.

Hjemmesiden kan vise, at den er sikret med et SSL certifikat på to forskellige måder: ved at vise et hængelåsikon ved siden af webadressens URL eller ved at aktivere et ‘https’ sikkert domæne. Dog garanterer erhvervelsen af et SSL certifikat ikke automatisk den sikring, som virksomheder ønsker, da mange …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.