Et SSL certifikat er noget, som enhver hjemmeside, der håndterer personlige oplysninger, bør have – både for deres egen og for deres kunders sikkerheds skyld. Alle virksomheder med en online tilstedeværelse har et ansvar overfor deres kunder om at holde deres informationer sikre. Der er mange måder at gøre det på, men alle metoder har det tilfælles, at de er designet til at give den sikkerhed, der er nødvendig i en digital verden.

En af de mest populære måder at sikre sine kunders oplysninger på er via SSL certifikater. SSL krypterer webtrafikken og giver brugerne et tydeligt og visuelt bevis for, at din hjemmeside er sikker at besøge og fx handle på.

Hjemmesiden kan vise, at den er sikret med et SSL certifikat på to forskellige måder: ved at vise et hængelåsikon ved siden af webadressens URL eller ved at aktivere et ‘https’ sikkert domæne. Dog garanterer erhvervelsen af et SSL certifikat ikke automatisk den sikring, som virksomheder ønsker, da mange forskellige typer af certifikater kan erhverves fra flere leverandører med flere forskellige sikkerhedsniveauer. Behovet for ekstra sikkerhed blev blandt andet tydeligt i 2014, da the Netcraft website rapporterede, at flere store internetfirmaer ubevidst havde erhvervet sig falske SSL certifikater.

Men hvilken rolle kan SSL certifikater så spille i en virksomheds domænestyringsstrategi? Det spørgsmål vil vi tage udgangspunkt i, i det gratis webinar ’The Power of SSL Certificates in your Domain Management Strategy’, hvor jeg er vært sammen med Ryan White, som er Channel Marketing Manager of Global Programs for DigiCert.

I løbet af webinarets 40 minutter vil du blive klogere på den seneste udvikling i SSL certifikaternes verden, og hvordan den kan bruges effektivt af virksomheder til at forbedre brugeroplevelsen. Specifikt dykker vi ned i, hvordan virksomheder kan sikre, at de vælger det rigtige SSL certifikat til en bestemt hjemmeside, og vi gennemgår best practice metoder. Herefter diskuterer vi, hvordan MarkMonitor kan hjælpe virksomheder med at strømline SSL certifikatet og domænehåndteringsindsatsen med forskellige tjenester og løsninger.

Hvis du på nogen måde er involveret i SSL certifikater eller domæneadministration, er det værd at tage dig tid til at se webinaret og lære, hvordan dit brand kan forblive på toppen af den seneste udvikling på området.

Du kan se webinaret her: https://www.markmonitor.com/brand-protection-domain-management-events/on-demand-webinars/g/ssl-certificates-domain-management-strategy-webinar