Det er blevet moderne at have et tech startup, hvilket ikke er så underligt med alle succeshistorierne i medierne omkring børsnotering, exits og den hurtige vej til millionen. Ofte ender folk med at gøre en meget basal fejl, der mindsker sandsynligheden for at de får succes. Nemlig glemmer en udvikler. Jeg vil gerne give et eksempel på hvordan en ting hurtigt kan løbe løbsk. Jeg er selv founder af virksomheden https://compware.dk/, som er en hardware prissammenlignings hjemmeside.

Det vigtigste er selvfølgelig at finde det rigtige hold, vi er 3 mand i Compware: En frontend udvikler, en backend udvikler og mig som sidder som CEO, med fokus i marketing. Hvis man spørger Y Combinator omkring hvordan det perfekte team skal se ud vil de sige: En kreativ type, en backend udvikler og en sælger. Så vi er da nogenlunde tæt på.

Det eneste der ikke kan spares væk i tech startup er udviklere, det siger lidt sig selv. – Alligevel ser jeg tit folk der får en ide, og prøver …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.