Mange danskere vælger at lease deres nye bil i stedet for at købe den. I 2016 valgte næsten 35.000 af os at lease den nye bil i stedet for at eje den selv. Det har været medvirkende til, at antallet af privatleasede biler i Danmark er seksdoblet på fire år.

Årsagen til den store stigning er blandt andet, at det er blevet langt nemmere at lease biler i Danmark i forhold til, hvad det var engang. Ydermere er bilerne blevet langt mere avancerede end de var engang, og færre mennesker har udbredt forstand på dem.

Der er derfor færre, der går og pusler med deres egen bil, da det er nemmere bare at køre bilen til den lokale mekaniker.
Som iværksætter er det rart ikke at skulle bekymre sig om bilens ve og vel. Derfor er det nemmere bare at kunne aflevere den hos en professionel mekaniker, der har forstand på biler, så man kan holde fokus på sin virksomhed.

Med leasing har man én fast udgift og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.