Internettet tilbyder en verden af muligheder. Det er derfor en evig udfordring for virksomheder at gøre brugerne opmærksomme på lige netop deres brands, og efter Brexit bliver det en næsten umulig udfordring for britiske virksomheder. Når Storbritannien den 19. marts 2019 officielt træder ud af EU, vil landet være tvunget til at give afkald på de populære .eu domæner, der lige nu øger den europæiske onlinetrafik til engelske hjemmesider markant.

EU-topniveau domæner (TLD) er domæner, der repræsenterer EU, og i Storbritannien er domænerne særligt anvendt. Det skyldes, at virksomheder, der ønsker at gøre forretninger i EU, kan nå ud til det voksende antal internetbrugere med et .eu domæne. Med domænet kan virksomheder blandt andet booste deres online tilstedeværelse, fordi domænet er et udtryk for, at de europæiske regler overholdes – og det giver kunderne tryghed.

Brexit-skraldespanden fyldes
Det er stadig uklart, hvornår domænenavnene fjernes fra …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.