Carlsberg Byen, det nye innovative bykvarter i hjertet af København, har skabt stor interesse både herhjemme og i udlandet på grund af stedets mange unikke muligheder. En af de internationale virksomheder, som har fået øjnene op for Danmark og Carlsberg Byen, er Spaces fra Amsterdam. Spaces er et kreativt og fleksibelt kontorfællesskab med en stærk iværksætterånd. Deres begejstring for Danmark og Carlsberg Byen har resulteret i, at Spaces den 15. september 2018 åbner deres første kontorfællesskab i Danmark.

Ifølge medstifter af Spaces, Martijn Roordink, var Danmark et oplagt sted for Spaces at åbne deres næste kontorer: ”Danmark er et meget moderne land, hvor man bor og arbejder mere og mere fleksibelt. Derfor er det naturligt for Spaces at åbne i Danmark”.

Valget faldt på Carlsberg Byen af flere årsager, men særligt af en grund: ”Carlsberg Byen repræsenterer alt det, vi står for: At skabe nye og utraditionelle måder at gøre tingene på. Hos Spaces redefinerer vi måden, man arbejder på, ved at tilbyde et socialt og inspirerende miljø for iværksættere og store som små virksomheder. Carlsberg Byen har samtidig en helt fantastisk lokation, stemning og historie, som vi gerne vil være en del af” siger Martijn Roordink afsluttende vis.

Spaces åbner kontorpladser i den historiske Købke Hus bygning, der ligger placeret i det nordøstlige hjørne af Carlsberg Byen. Hele 5. etager med 102 kontorer, 370 arbejdsstationer og 5 mødelokaler bliver gjort tilgængelig for Københavns erhvervsfolk, som ønsker at arbejde i inspirerende og relationsskabende omgivelser. Købke Hus er faktisk et helt kvarter i sig selv, som udover kontorlokaler også byder på eksklusive boliger, caféer, restaurant og en dagligvarebutik.

Kontorfællesskabet i Carlsberg Byen bliver Spaces’ 250. lokation og det 40. land, de er tilstede i. Spaces, som blev grundlagt i 2006, har kontorpladser i Europa, Canada, USA, Latin Amerika, Afrika, Australien og Asien.