Carlsberg Byen, det nye innovative bykvarter i hjertet af København, har skabt stor interesse både herhjemme og i udlandet på grund af stedets mange unikke muligheder. En af de internationale virksomheder, som har fået øjnene op for Danmark og Carlsberg Byen, er Spaces fra Amsterdam. Spaces er et kreativt og fleksibelt kontorfællesskab med en stærk iværksætterånd. Deres begejstring for Danmark og Carlsberg Byen har resulteret i, at Spaces den 15. september 2018 åbner deres første kontorfællesskab i Danmark.

Ifølge medstifter af Spaces, Martijn Roordink, var Danmark et oplagt sted for Spaces at åbne deres næste kontorer: ”Danmark er et meget moderne land, hvor man bor og arbejder mere og mere fleksibelt. Derfor er det naturligt for Spaces at åbne i Danmark”.

Valget faldt på Carlsberg Byen af flere årsager, men særligt af en grund: ”Carlsberg Byen repræsenterer alt det, vi står for: At skabe nye og utraditionelle måder at gøre tingene på. Hos …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.