Jeg arbejder til daglig med online markedsføring, og excellerer i den forbindelse i en række forskellige discipliner som Google Adwords, Facebook markedsføring og søgemaskineoptimering. Det er en super spændende branche, der hele tiden udvikler sig, og som generelt kræver større og større specialisering i de enkelte fag. Det betyder også, at det kan være svært at finde tid og muligheder for at følge med i de nyeste trends og produkter, som der hele tiden kommer til.

Min to gode venner – Rolf og Tue – havde lignende udfordringer ligesom de også også mødte en mur, da de skulle ansætte en kommunikations- og marketingmedarbejder. De ville gerne opkvalificere medarbejderen, så personen kunne indgå som et væsentligt tandhjul i markedsføringsmaskinen, der hele tiden fødes med nye teknologier og områder. Det viste sig, at der kun var få (fysiske) kurser med lang ventetid og ofte var der ligeledes en stor geografisk kløft. Hertil kom priserne, som nemt løb op i mangetusind kroner for bare et enkelt endagskursus. Disse udfordringer blev til GoLearn!

Adgang til en masse online kurser
GoLearn er en side som formidler viden. En række store kapaciteter inden for online markedsføring har produceret en lang række videokurser om blandt andet Excel, Facebook, Adwords, SEO og meget mere. Det er helt opdateret viden direkte fra eksperter, som til daglig har hånden i maskineriet. Det er en flat-rate prismodel (du betaler ca 300 kroner om måneden) og har herefter adgang til alle nuværende og kommende kurser – ligesom man kender fra Spotify.