Jeg arbejder til daglig med online markedsføring, og excellerer i den forbindelse i en række forskellige discipliner som Google Adwords, Facebook markedsføring og søgemaskineoptimering. Det er en super spændende branche, der hele tiden udvikler sig, og som generelt kræver større og større specialisering i de enkelte fag. Det betyder også, at det kan være svært at finde tid og muligheder for at følge med i de nyeste trends og produkter, som der hele tiden kommer til.

Min to gode venner – Rolf og Tue – havde lignende udfordringer ligesom de også også mødte en mur, da de skulle ansætte en kommunikations- og marketingmedarbejder. De ville gerne opkvalificere medarbejderen, så personen kunne indgå som et væsentligt tandhjul i markedsføringsmaskinen, der hele tiden fødes med nye teknologier og områder. Det viste sig, at der kun var få (fysiske) kurser med lang ventetid og ofte var der ligeledes en stor geografisk kløft. Hertil kom priserne, som nemt løb op i …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.