Affiliate marketing er én af de mest effektive markedsføringsformer på nettet. Det kan gøres på mange måder. Det inkluderer bl.a. via hjemmeside såsom Test-basen.dk, men også vi de sociale medier, e-mail og deslige. Det bedste er dog, at du ikke selv skal gøre arbejdet – det gør dine publishers i stedet for dig.

Når du arbejder med affiliate marketing, så arbejder du med at skabe salg for andre virksomheder. Som kompensation for dette modtager du en procentdel af ordrebeløbet eller et fast beløb. Som publisher får du først penge, når du har skabt salg. Som annoncør betaler du derfor også først, når der skabes salg.

Det betyder, at du som annoncør bør betragte dine publishers som online provisionssælgere. På lige fod med, at en provisionssælger først modtager en belønning, når der er skabt et salg, modtager en publisher også først en kompensation, når der er skabt et salg, et lead eller hvad end aftalen er …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.