GDPR. Ordet er på alles læber disse dage. Et digitalt privatliv vedrører nemlig alle med en online tilstedeværelse. Uanset om vi chatter med venner på sociale medier, sender e-mails på arbejdet eller handler online, bør vi være opmærksomme på, hvilke personlige data vi deler, om de opbevares sikkert, og om de kun bruges til de formål, vi har givet tilladelse til.

De seneste måneders eksempler på misbrug og læk af persondata (ingen nævnt, ingen glemt), har skærpet opmærksomheden på problematikken og konsekvenserne. Netop derfor har EU introduceret GDPR – også kendt som persondataforordningen, der træder i kraft den 25. maj. GDPR har til formål at strømline de europæiske landes datalovgivning, så den er lettere at forstå, følge og håndhæve for både virksomheder og myndigheder – men hvad er bagsiden?

Gode hensigter drukner i nye restriktioner
På trods af EU’s gode hensigter vil GDPR gøre den generelle beskyttelse af kunder og forbrugere …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.