Der blev diskuteret kvinder og iværksætteri, da konferencen Female Founders den 2. maj fyldte Kuppelsalen i Danske Bank. Det er Dansk Iværksætter Forening, PwC og Danske Bank, der sammen stod bag konferencen, og både garvede og nye iværksættere var klar til at debattere, hvorfor vi har så få kvindelige iværksættere i Danmark. Og selvom der (for en gangs skyld) var et overtal af kvinder til iværksætter-eventet, så var begge køn repræsenteret i debatten, der forhåbentlig kan sætte gang i flere virksomheder med kvindelige CEO’er.

Da to barnevogne bliver rullet ind i Kuppelsalen få minutter før showstart, er der ikke nogen tvivl. Det her iværksætterarrangement bliver ikke som de mange andre, der ofte er fyldt med mænd i mørke jakkesæt. Det er ”kvinder og iværksætteri”, der er på programmet, for der er nogle ting, der skal vendes op og ned på i dansk iværksætteri. Netop derfor afholder Dansk Iværksætter Forening, Dansk Bank og PwC …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.