Som indehaver hos Din Fotobog, som er en mindre spiller indenfor online køb af fotobøger kan vi nemt mærke konkurrencen, fra de større online forretninger, såsom Pixum, Cewe og Photobox. Men som enhver iværksætter, med en stærk vilje bliver vi ved med at kæmpe og leverer tilsyneladende den kvalitet og service, som vi ved mange danskere foretrækker.

For hvad er det vi gerne vil have, når vi køber et produkt online?

Vores erfaring viser at særligt, med vores produkttype, hvor man skal designe sin fotobog, med sine egne billeder via vores online værktøj, så efterspørges der jævnligt, på de forskellige designopsætninger og hvordan man pænest kan designe og opstille billederne.

Har vi et reelt valg, som online forbruger?

Om man konsekvent kan fravælge at handle, hos store spillere, når man handler online, for dermed at få dansk kvalitet og kundeservice er naturligvis op til den enkelte.

Som indehaver af en shop, med flest store spillere som konkurrenter, så kan jeg kun i bedste iværksætter-ånd anbefale andre iværksættere at støtte de mindre foretagender, da vi dermed støtter iværksætterkulturen i Danmark. Dette gør jeg selv og jeg kan garantere at servicen generelt er bedre og mere tilgængelig.

Det eneste minus er, at det selvsagt er svært at matche et produktudvalg, som eksempelvis Zalandos. Men mange brancher, som eksempelvis indenfor vores, byder på nogle mindst, lige så gode produkter, og samme/bedre priser end “giganterne” tilbyder.

Jeg håber med dette indlæg at kunne bidrage, til en god iværksætter-ånd, og at vi sammen kan støtte hinanden, når der reelt er en mulighed for at vælge “den lille spiller” på markedet.

/Peter
DinFotobog.dk