Som indehaver hos Din Fotobog, som er en mindre spiller indenfor online køb af fotobøger kan vi nemt mærke konkurrencen, fra de større online forretninger, såsom Pixum, Cewe og Photobox. Men som enhver iværksætter, med en stærk vilje bliver vi ved med at kæmpe og leverer tilsyneladende den kvalitet og service, som vi ved mange danskere foretrækker.

For hvad er det vi gerne vil have, når vi køber et produkt online?

Vores erfaring viser at særligt, med vores produkttype, hvor man skal designe sin fotobog, med sine egne billeder via vores online værktøj, så efterspørges der jævnligt, på de forskellige designopsætninger og hvordan man pænest kan designe og opstille billederne.

Har vi et reelt valg, som online forbruger?

Om man konsekvent kan fravælge at handle, hos store spillere, når man handler online, for dermed at få dansk kvalitet og kundeservice er naturligvis op til den enkelte.

Som indehaver af en …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.